• 1

Wiadomoṡci

 

Centar za obrazovanje i odgoj "Don Bosko"31 januara 2024. proslavio je 20. godina postojanja

Među zvanicama bili su provincijal Marko Košnik, koji je vodio selezijansku inspektoriju u vrijeme kada se škola gradila. Pozvani su bili i svi direktori škola od njenog otvaranja do danas.

 

A to su bili: don Andrej Baligač koji je osnovao školu, don Viktor Ganc koji je vodio školu od 2007 do 2019, don Izidor Lukić koji je bio njen direktor od 2019 do 2023, diplomatski kor i svi profesori-predavači stranih jezika čija nastava izvodi se u ovoj školi. Obaveze direktora škole od 2023 godine preuzeo je Marjan Camaj.

Proslavi prisustvovali su i Malgožata Lakota-Micker, konzul Poljske u Podgorici sa saradnicom Ivonom Vujisić, a takođe i Vanda J. Vujisić, predsjednik Udruženja Poljaka u Crnoj Gori i predavač poljskog jezika u ovoj školi.

Povodom 20. godina postojanja dir. salezjanske zajednice Don Rudi Tiseo i dir. škole Marian Camaj uručili su Zahvalnice i medale za ogroman trud, nesebičan rad i predstavljanje školu Don Bosko u najboljem svjetlu, i to: gospodinu Andžeju Papiežovi, ambasadoru Poljske u Crnoj Gori, Malgožati Lakoti-Micker, konzulu Poljske i Vandi J. Vujisić, dugogodišnjem lektoru poljskog jezika u pomenutoj školi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

porn Porn